Moln8 banner Moln8 banner

 
ANMÄLAN

ANMÄLAN

För att genomföra en bokning är det viktigt att du har organisationsnummer till fakturamottagaren nära till hands då det krävs vid genomförande av din anmälan.

Då anmälan omfattar så många val av föreläsningar kan man enbart anmäla fyra personer i taget, detta för att säkerställa att bokningen går igenom.

Avgifter    
Deltagande två dagar    3500kr ex. moms (4375kr)
Deltagande en dag   1900kr ex. moms (2375kr)
Konferensmiddag   400kr ex. moms (448kr)


Anmälan är bindande men går att överlåta.

Konferensavgiften omfattar deltagande i konferensen samt lunch och fika för vald dag/-ar. I avgiften ingår även en app med aktuell information under Matematikbiennalen.

Vid bokning av deltagande i Matematikbiennalen finns det möjlighet att boka logi. Dessa hotellrum går ej att boka på annat sätt än genom anmälningsformuläret. Konferensdeltagande, eventuell logi och/eller konferensmiddag kommer på samma faktura.

Fakturering
Fakturering sker tidigast under november månad och faktura skickas per post om man inte har annat statligt avtal gällande e-faktura. Bokaren ansvarar för att rätt fakturaadress anges och i förekommande fall rätt referens. Om en faktura måste omadresseras på grund av felaktiga uppgifter debiteras en adressändringskostnad på 199kr.

Frågor och ändringar
Kontakta Umeå Congress vid frågor om anmälan, betalning och hotellbokningar.
E-post: elisabet@umea-congerss.se
Tel: 090-13 00 35

ANMÄL HÄR!!