Moln8 banner Moln8 banner

 
ANMÄLAN

 

Anmälan är nu STÄNGD.

 

För att genomföra en bokning är det viktigt att du har organisationsnummer till fakturamottagaren nära till hands då det krävs vid genomförande av din anmälan. Då anmälan omfattar så många val av föreläsningar kan man enbart anmäla fyra personer i taget, detta för att säkerställa att bokningen går igenom.

Välj programpunkter vid en senare tidpunkt
Det går att göra en anmälan utan att göra val av programpunkter. Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemail. I det mailet finner du en länk där du enkelt kan komma tillbaka in i bokningen igen för att slutföra, ändra eller komplettera dina programval.

Vid bokning av deltagande i Matematikbiennalen finns det möjlighet att boka logi. Dessa hotellrum går ej att boka på annat sätt än genom anmälningsformuläret. Konferensdeltagande, eventuell logi och/eller konferensmiddag kommer på samma faktura.

Bokningsinstruktioner, klicka här >>

Avgifter    
Deltagande två dagar    3600kr ex. moms (4500kr)
Deltagande en dag   1900kr ex. moms (2375kr)
Konferensmiddag   500kr ex. moms (625kr)


Anmälan är bindande men går att överlåta.

Konferensavgiften omfattar deltagande i konferensen samt lunch och fika för vald dag/-ar. I avgiften ingår även en app med aktuell programinformation mm. under Matematikbiennalen.

Fakturering
Fakturering sker tidigast under november månad och faktura skickas per post om man inte har statligt avtal gällande e-faktura. Bokaren ansvarar för att rätt fakturaadress anges och i förekommande fall rätt referens. Om man har statligt avtal gällande e-faktura är det orgnisationsnummret som avgör. Om organisationsnumret är korrekt skapas automatiskt en e-faktura, men fakturaadress måste ändå anges. Om en faktura måste omadresseras på grund av felaktiga uppgifter debiteras en adressändringskostnad på 199kr.

Frågor och ändringar
Kontakta Umeå Congress vid frågor om anmälan, betalning och hotellbokningar.
E-post: elisabet@umea-congress.se
Tel: 090-13 00 35